Personoplysninger

Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, eller øvrig brug af services.
Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller booking.
Vi behandler udelukkende dine personoplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivningen.
 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Du kan til enhver tid bede om at få oplyst de personlige oplysninger, vi har registreret om dig og få dem slettet eller rettet, hvis de er ukorrekte, eller ønsker dem slettet.
 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.
Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Oplysninger om din brug af websitet www.jumpingfun.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.
Tredjepart er:
• YouTube.com
• Google Analytics
 • Google AdWords
• Onlineplus
• Mailchimp
• Citrusmedia
• Facebook
• Snapchat
• Instagram
• TikTok
• Flexybox
• Nyhedsbrev
 
Ved tilmelding til JumpingFun Trampolinparks nyhedsbrev accepterer du at modtage nyhedsbreve samt servicemails pr. e-mail fra Jumpingfun ApS
Konkurrencebetingelser ved socialemedier annonceres.
Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter.
Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev og opdateringer fra Jumpingfun Trampolinpark, kan du til enhver tid klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive mail til info@jumpingfun.dk
Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.
 
Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.
 

Jumpingfuns behandling af personoplysninger

 I forbindelse med markedsføringen, indsamler JumpingFun bl.a. oplysninger som navn, adresse, postnummer, fødselsdato og -år, e-mailadresse, telefonnummer samt oplysninger om gæsternes brug af parken mm.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at give vores gæster relevant information om aktiviteter og tilbud Jumpingfun regi og webshop, herunder fx tilbud på entré og produkter i parken. Desuden bruges disse oplysninger i forbindelse med udvikling af parken.
 
Personoplysninger behandles fortroligt af Jumpingfun. De oplysninger, du har opgivet, placeres på en sikker server i en database. Kun Jumpingfuns netværksadministrator, webmaster samt databehandler Flexybox på vegne af JumpingFun, Edisonsvej 9-11, 5000 Odense C.

Book din tur i JumpingFun online og få 10% rabat

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere